ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
Οι ημιτελικοί του κυπέλλου Αργολίδας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στις 12/02/2014  γιατί πιέζει η ΕΠΟ να βγει γρήγορα ο κυπελλούχος για να φτιάξει με την σειρά της το πρόγραμμα για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.


ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ
Στο Κουτσοπόδι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ερμή Κιβερίου με τους φιλοξενούμενους να θέλουν και αυτό τον τίτλο και θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη που θα τους πάει μέχρι τον τελικό.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
Οι γηπεδούχοι ο στόχος που τους απέμεινε είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα τα πάνε μια χαρά και η πρόκριση στον τελικό, άσχετα αν έρθει η όχι το τρόπαιο μετά θα είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών ολόκληρης της χρονιάς.

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Στον άλλον ημιτελικό ο Τροιζηνιακός θα φιλοξενήσει την Κορωνίδα Κοιλάδας σε έναν αγώνα που τον θέλουν και οι δύο αφού στο πρωτάθλημα ναι μεν η Κορωνίδα είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά δεν είναι στην πρώτη που για εκεί ξεκίνησε. Ο Τροιζηνιακός πέρσι πρωταθλητής και φέτος στην μέση της βαθμολογίας σχεδόν. Οπότε και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να γλυκάνουν την χρονιά με την πρόκριση και γιατί όχι και με το τρόπαιο.

Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00.

                                                             
                                                                      Σ.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου