ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝ. - ΣΠΕΤΣΕΣ 2-0 - ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Εντός έδρας νίκη με 2-0 πέτυχε ο Ατρόμητος Παναριτίου απέναντι στην oμάδα των Σπετσών. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπούνο στο 56' να ανοίγει το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Φλώρος να κλειδώνει το τρίποντο.
Μετά και την νίκη του αυτή ο Ατρόμητος Παναριτίου βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 32 Βαθμούς και συγκατοικεί με τον Αστέρα Δρεπανιακό.

Οι Σπέτσες προσάθησαν και άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο αλλά από την στιγμή που μπήκε το γκολ ο Ατρόμητος πήρε την ψυχολογία με το μέρος του και αυτό ήταν και το κλειδί στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι θα τελειώσουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Συντρίκος για πολύ επικίνδυνο τάκλιν πάνω στον Γαλάνη της ομάδας των Σπετσών.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ: Παπασαράντος, Φλεβάρης, Παναγής , Συντρίκος, Ταμπάκης, Μπούνος, Μπούνος Δ ( 90' Φλώρος ), Ευστρατιάδης, Σταυριανόπουλος( 88' Μαρινόπουλος), Καλυβάς, Καλιαμούτος( 46' Νικολάου)

ΣΠΕΤΣΕΣ: Μουράτης, Αλιφαρμάκης (70' Γαλάνης), Παπανδρέου, Βασιλόπουλος, Βιγκλιάρης, Παπαδέας, Κεφαλονίτης ( 79' Τριπολιτσιώτης), Μuho, Τσάνας, Κρεμμύδας, Παρεμουζιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου